Eerste Altena Cup op 24 augustus met dertien voetbalclubs

13 juli 2019, 12:42


Sport Nieuws

GIESSEN – Op 24 augustus strijden dertien voetbalclubs uit de nieuwe gemeente Altena om de eerste Altena Cup. Een nieuwe cup die voorheen als Aalburg Cup gespeeld werd.

Het voetbalseizoen wordt na de zomer in Altena geopend met de nieuwe ‘Altena Cup’. Ongeveer 400 vrouwen en mannen en ruim 2500 kinderen gaan op 24 augustus strijden om de felbegeerde eerste plaats. Deze cup is voor zowel voor de eerste elftallen van mannen als vrouwen als voor de de jeugdteams in alle leeftijdscategorieën. Tijdens dit evenement zullen ook maatschappelijke betrokkenheid en gezond leven een belangrijke rol spelen.

Op dinsdag 20 augustus worden op de sportparken van Noad’32, Altena, Be Ready en Almkerk bij de senioren de voorronden gespeeld. Daar zal op zaterdagmiddag 24 augustus de finale gespeeld worden op Sportpark Almbos in Giessen, de thuishaven van GRC ’14. Bezoek voor meer informatie de website www.altenacup.nl.