Wie wordt de sterkste man van Altena?

10 juli 2019, 09:51


Sport Nieuws

ANDEL – Stichting de Sterkste man van Altena organiseert samen met de 6e sterkste man van de wereld,Fouad Hssaini weer ‘de sterkste man van Altena’.

Voorgaande jaren was dit een geweldig evenement met veel toeschouwers, op het dorpsplein van Andel. Het evenement is opgestart met het motto ‘bewegen, samenbrengen en buiten zijn’.

Op 31 Augustus 2019 vindt het evenement plaatst. De sterkste man van Altena wordt dan wel in Andel georganiseerd maar laat deelnemers toe ook van buiten de regio, en dit heeft geresulteerd dat de gewichten opgeschroefd moesten worden omdat de deelnemers nóg meer in huis hebben dan de voorgaande jaren.

De deelnemers en sponsoren worden getrakteerd op een spetterend evenement waar veel krachtvertoon wordt tentoongesteld en waar bovenal ook de mogelijkheid is om voor de toeschouwers zelf eens te voelen hoe zwaar de onderdelen zijn. Uiteraard zal Fouad Hssaini ook aanwezig zijn en één en ander uitleggen over de oefeningen bij de sterkste man van Nederland en de sterkste man van de wereld evenementen.

Het evenement vindt plaats op 31 augustus vanaf 13.00 tot 19.00.