Veel bewondering voor kunst tijdens open tuin in Sleeuwijk (video)

8 juli 2019, 17:18


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Tijdens de open tuin van Aart Jongerden konden mensen genieten van zijn schilderachtige tuin en diverse exposities.

Op zichzelf is de tuin al een schilderachtig plaatje maar wanneer de tuin volstaat met schilderijen, sculpturen en keramiek kom je ogen te kort. Edith Léon maakte samen met Aart Jongerden de tuin tot een podium voor kunstenaars. Er waren schilderijen te bezichtigen van Riet Scherff, sculpturen van Tim Zwijnenenburg en keramiek van Stanny Breeden en Edith Léon.

Daarnaast presenteerde Johan Roodnat, in het kader van een workshop, betonnen buste. De organisatie was blij met de expositie van de jonge kunstenaar Tim Zwijnenburg. Zijn sculpturen die samengesteld zijn met oude ijzeren voorwerpen maakte veel indruk bij het publiek.