Jan Nico Scholten neemt afscheid van de stichting Vrienden van de Notenhoff

8 juli 2019, 17:38


Regio Info

ANDEL – Jan Nico Scholten, oud-burgemeester van Andel, Giessen en Rijswijk, stopt als voorzitter van de stichting Vrienden van de Notenhoff in Andel.

Vanaf de oprichting van de stichting in 1985 heeft hij deze functie bekleed. Daarvoor was hij al lang bestuurslid van de toenmalige Protestantse stichting voor bejaardenwerk in Andel, Giessen en Rijswijk. Scholten is inmiddels 87 jaar en vindt het tijd het stokje over te dragen. Hij wordt opgevolgd door Wim Duizer uit Rijswijk. Op zaterdag 13 juli wordt om 10.30 uur in de tuin van zorgcentrum De Notenhoff afscheid van hem genomen.

De stichting heeft als doel het zorgcentrum met concrete projecten te ondersteunen, zoals de aanschaf van tuinmeubilair en het plaatsen van een balie. Bij zijn afscheid zal Scholten namens de stichting opnieuw wat aanbieden voor de bewoners.