Grote vechtpartij op De Kooi in Werkendam

6 juli 2019, 18:57


Hulpdiensten

WERKENDAM – Twee jongens zijn zaterdagmiddag in een vechtpartij verzeild geraakt met een grote groep jongeren op De Kooi in Werkendam.

Een van hen is geslagen op zijn neus en raakte gewond. Volgens de politie bestond de groep uit zo’n vijftien jongeren. Het is voor de politie vooralsnog onduidelijk wat de reden was voor de vechtpartij, die rond 13.52 uur gebeurde. Volgens de woordvoerder van de politie komt een deel van de jongeren uit de groep vermoedelijk uit Gorinchem.

Een ooggetuige meldt dat hij de groep op de Spoorlaan zag fietsen, toen hij met zijn gezin langsliep. Ze reden door tuinen en vernielden die. De politie heeft twee personen gearresteerd voor betrokkenheid bij de vechtpartij en drie personen omdat ze geen identificatie bij zich hadden. De politie doet verder onderzoek.