Almkreek ontvangt de ‘Recommended’ Award 2019

2 juli 2019, 11:44


Sport Nieuws

ALMKERK – Almkreek is verheugd dat zij afgelopen week de ‘Recommended’ Award 2019 van Leading Courses heeft ontvangen.

Leadingcourses.com geeft golfers over de gehele wereld een stem en stelt hen in staat om hun ervaringen met andere golfers te delen. Nederland telt 285 golfbanen. In de Golfers’ Choice Ranking van 2019 wordt Golfpark Almkreek met een 7,5 (van de 10) gewaardeerd en daarmee heeft Almkreek – naast een 100e plaats in de ranglijst – de “Recommended” award verdiend.

Hieruit blijkt de waardering van golfers voor Almkreek en daar is Almkreek erg trots op! Almkreek behoort met deze award tot de 100 beste golfbanen / clubs van Nederland. Almkreek bedankt alle spelers die via hun score op Leading Courses, Almkreek dit mooie resultaat lieten behalen.