Kinderen halen 3.783,16 op tijdens ‘Kinderloop voor Hoop’

29 juni 2019, 12:36


Lokaal Nieuws

GIESSEN/RIJSWIJK – Zaterdagmorgen om 10.30 uur startte de Kinderloop tijdens de Samenloop voor Hoop Altena in Rijswijk. Bijna 200 kinderen liepen, gekleed in paarse t-shirts, mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

De kinderen kregen een enthousiaste warming-up aangeboden. Op en voor het podium werd gedanst om de kinderen klaar te stomen voor de Kinderloop. Vooraf hadden 160 kinderen zichzelf al aangemeld. Daar kwamen bij de start nog ongeveer 40 kinderen bij. Ieder kind kreeg een nummer op de hand geschreven, zodat alle kinderen verspreid over het parcours van start konden gaan. Van de overige deelnemers werd gevraagd om rekening te houden met de kinderen op het parcours.

In 24 minuten tijd werden door de jonge deelnemers vele rondjes gelopen. Vrolijke gezichtjes en veel trotse papa’s en mama’s langs de lijn. De commissie Kinderloop maakte na afloop bekend dat er een bedrag van 3.783,16 is opgehaald met deze speciale loop voor kinderen tijdens de Samenloop voor Hoop.


Foto: Gerrit de Joode