Ervaar het leven op straat tijdens de Nacht Zonder Dak

24 juni 2019, 21:56


Regio Info

ALMKERK – Ervaar hoe het is om op straat te leven. Van vrijdag 6 juli op zaterdag 7 juli is de tweede Nacht Zonder Dak in Almkerk. Nacht Zonder Dak is een actie van Tear waarbij jongeren één nacht in een zelfgemaakt krotje slapen voor het goede doel.

Van het geld dat wordt opgehaald tijdens de avond en dat de deelnemers al hebben opgehaald door middel van sponsoring worden kinderen geholpen die altijd in een krotje moeten slapen. Iedereen is op vrijdag 6 juli van 19.00 uur tot 00.00 uur van harte welkom op te kijken hoe het de deelnemers het er vanaf brengen. Er is deze avond een bar waar u drinken kunt kopen, u kunt meedoen met een potje voetbal, poolen, tafeltennis of darten. Daarnaast kunt u de jongeren aanmoedigen tijdens de teambuilding games of gezellig rond het kampvuur zitten. Op zaterdag gaan rond 11.00 uur de deelnemers weer naar huis.

De Nacht Zonder Dak Almkerk is een initiatief van één van de deelnemers en wordt gehouden op het bedrijfsterrein van het René Schutte Hoveniersbedrijf aan de Broekgraaf 4 te Almkerk. Voor meer informatie bezoek je de website www.nachtzonderdak.nl/almkerk.