Doe mee met de Sterkste Man van Altena 2019

24 juni 2019, 21:39


Regio Info

ANDEL – Ben jij altijd al een krachtpatser geweest? Denk jij dat je wel eens de sterkste zou kunnen zijn in de gemeente Altena? Doe dan mee met de Sterkste Man van Altena 2019.

Na het succes van eerdere jaren organiseert Beeksports opnieuw de Sterkste Man van Altena. Dit jaar vindt dit evenement plaats op zaterdag 31 augustus op het dorpsplein in Andel. Er staan 6 onderdelen op het programma waaronder het ‘Wheel of Pain’ en de ‘Farmer Walk’. Max Vervoorn pakte vorig jaar de titel. Neem jij deze dit jaar van hem over?

De inschrijving om mee te doen sluit op 30 juni. Wees er dus snel bij en schijf 31 augustus in je agenda om de mannen aan te komen moedigen. Meedoen is 100% belangrijker dan winnen of wat dan ook! Voor meer informatie volg je de Facebook pagina via www.facebook.com/SterksteManvanAltena.