Jaarlijkse stranddienst in Oudendijk

24 juni 2019, 10:14


Regio Info

SLEEUWIJK/OUDENDIJK – De Burcht Sleeuwijk organiseert op zondagmiddag 30 juni weer haar jaarlijkse stranddienst in de open lucht van het Oudendijkse strandje.

Met je blote voeten in het zand, een goede boodschap, muziek van de Teenzoneband, coole drankjes en een gratis BBQ. Dat klinkt niet bepaald als een kerkdienst? Toch wel! Maar dan eentje in de openlucht op het strandje van Oudendijk. Iedereen is welkom, dit wil je niet missen! In eerdere edities waren onder andere de bands Trinity, Insalvation en Reni en Elisa Krijgsman al te gast. Dit jaar verwelkomen we de Teenzoneband. Dus kom langs, geniet en laat je verrassen!

De stranddienst begint om 15.00 uur op het strand van Oudendijk. Je kunt je auto parkeren bij de Vinkenhaven in Woudrichem, maar nog beter, kom op de fiets omdat parkeerplaatsen beperkt zijn. Voor meer informatie over de Burcht kijk je op www.deburchtsleeuwijk.nl.

Achtergrond informatie VEG De Burcht

De Burcht is een groeiende gemeente met veel jonge gezinnen uit Sleeuwijk en nabije omgeving. Inmiddels bestaat de gemeente 16 jaar en bezoeken ongeveer 350 mensen de zondagse diensten. De missie van deze plaatselijke gemeente is om te groeien in liefde voor God, voor elkaar en de mensen om hen heen. Meer informatie is te vinden op www.deburchtsleeuwijk.nl