Het Kernen Altena Toernooi bij Jeu de Boules Altena

21 juni 2019, 09:35


Regio Info

SLEEUWIJK – Op zaterdag 28 september organiseert Jeu de Boules Altena het Kernen Altena Toernooi. In principe kan iedereen ouder dan 12 jaar uit een van de kernen van de nieuwe gemeente Altena meedoen.

De boules mag je zelf meenemen, maar de club heeft er meer dan genoeg. De regels krijg je van tevoren thuis. Wil je vooraf nog even wat ervaring opdoen? Dat kan, want op woensdag- en vrijdagavond wordt een inloop georganiseerd waarbij de spelregels worden doorgenomen en u alvast de gelegenheid krijgt een partijtje te spelen. Uit elke kern wordt een tweetal gezocht. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ook een team van het collega van de gemeente Altena doet mee.

De aanvang is zaterdag 28 september om 10.30 uur. De prijsuitreiking is om 17.30 uur, waarbij de kernbeker als wisseltrofee wordt uitgereikt. Aanmeldingen kunnen tot 5 juli worden gestuurd naar wedstrijdsecretaris@jdbaltena.nl.