Avond4daagse Sleeuwijk en Almkerk afgelast voor vanavond

19 juni 2019, 17:09


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK/ALMKERK – Gelet de onzekere weerfactoren kiezen de organisaties van de avond4daagse in Sleeuwijk en Almkerk voor het afgelasten van deze avond.

De veiligheid voor de deelnemers staat voorop, het weer laat zich momenteel lastig voorspellen. Onweersbuien zijn te verwachten omstreeks 18.30 vanavond. De organisatie van Almkerk heeft eerder vanmiddag al besloten alle routes af te gelasten. De organisatie van Sleeuwijk heeft om 17.00 uur de knoop door gehakt. Ook deze gaan niet door. Eerder overwogen zij nog om de routes in te korten maar hebben ook de veiligheid van deelnemers de doorslag laten geven. Ook de vierdaagse in Gorinchem gaat vandaag niet van start.

Voor de deelnemers is er geen probleem, bij het volbrengen van de nog komende avonden ontvangen zij alsnog het felbegeerde kruisje en aantekening in het wandelboekje.