Ertepikkersdurp in zomerse sferen

18 juni 2019, 10:30


Regio Info

GENDEREN – De temperatuur stijgt met de dag deze week in Genderen. Op vrijdag 21 juni is de eerste quiz-avond van de Ertepikkers Quiz en in de week voorafgaand komt het dorp al goed op stoom.

Vanaf maandag zijn de teams die meedoen aan de slag gegaan met het versieren van hun thuis-locatie. Het thema van de tweede editie van het evenement is ‘zomer’. Het is zeker de moeite waard om deze week eens een bezoekje te brengen aan Ertepikkersdurp om te genieten van de creativiteit van de inwoners.

De organisatie heeft voor de gelegenheid de komborden aangepast, zodat het niemand kan ontgaan dat er iets bijzonders aan de hand is deze week. De teams zijn klaar om de strijd aan te gaan en er met het hele dorp weer een onvergetelijke avond van te maken!