XGP Vinyl Café bij Xinix

17 juni 2019, 11:17


Regio Info

NIEUWENDIJK – Op vrijdagavond 21 juni wordt het XGP-seizoen weer op een leuke manier afgesloten en daarbij kan iedere bezoeker zijn of haar muziekkeuze laten horen, want het XGP Vinyl Café gaat weer open.

De organisatie vraagt aan bezoekers om favoriete LP’s, 12-inches en/of singles mee te brengen naar het Xinix-café. Zorg er wel voor dat u de meegebrachte geluidsdragers voorziet van een sticker met daarop de naam. In de DJ-hoek zal platendraaier Mark jouw vinyl in ontvangst nemen en in de loop van de avond zullen er dan tracks van jouw LP’s en jouw singles gedraaid worden.

Het belooft nu al een zeer gevarieerde avond te gaan worden, want er worden LP’s beloofd van o.a. Q’65, Nirvana, The BeeGees, ZZ Top, Barry White en The Meteors. Het XGP Vinyl Café gaat vrijdag 21 juni om 21.30 uur open en de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.xinix.nl.