Speciale circusvoorstelling voor ouderen en gehandicapten

17 juni 2019, 15:52


Regio Info

ALMKERK – De Stichting Vrienden Stromenland organiseert op zaterdag 22 juni a.s. een circusvoorstelling voor ouderen en gehandicapten.

De bewoners van de verzorgingsinstellingen in de regio zijn hiervoor uitgenodigd. De circustent wordt geplaatst op het parkeerterrein achter het Sport- en Zalencentrum ’t Verlaat in Almkerk. De voorstellingen zijn om 11.00 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Dit circus is specifiek bedoeld voor bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen. Zij krijgen de mogelijkheid om te gaan genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie. Het programma dat aangeboden wordt is een bijzondere mix van circus, theater en muziek.

Natuurlijk is de circustent rolstoel vriendelijk en is de voorstelling speciaal gemaakt voor senioren en gehandicapten. Het doel is om deze mensen de sfeer van het circus opnieuw te laten beleven. Voor de bewoners van genoemde verzorgingsinstellingen is de toegang gratis. Voor familieleden en andere belangstellenden wordt een entreeprijs gevraagd van 5 euro. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de voorstellingen van 11.00 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Voldoet u aan de doelgroep dan is er nog een mogelijkheid om het circus bij te komen wonen. Alleen: vol = vol.

Aanmelden kan via de receptie van Altenahove op het telefoonnummer: 0183-662700.