Nerfgames bij jongerencentrum De Pomp

15 juni 2019, 06:26


Regio Info

ALMKERK – Zaterdag 22 juni organiseert Jongerencentrum De Pomp op veler verzoek weer een Nerfgames avond.

Heb jij zin in een actief avondje waarin je in teamverband allerlei bekende spellen speelt zoals ‘Capture the flag’ en ‘V.I.P.’? Zorg dan dat je erbij bent. Heb je een eigen Nerfgun neem deze mee, het aantal wat De Pomp op voorraad heeft is beperkt. Voor voldoende veiligheidsbrillen en voldoende pijltjes wordt gezorgd. De entree is 3 euro per persoon. De Pomp is deze avond al om 19.45 geopend. Ook degene die liever alleen willen chillen of een spelletje willen doen zijn welkom.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend en is er een divers programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Kijk voor meer informatie op www.depomp.com.