Wijkagent maakt zich zorgen over pestgedrag op een school in Altena

14 juni 2019, 13:29


Lokaal Nieuws

ALTENA – Wijkagent Ruud Peters uit Aalburg maakt zich zorgen over het pestgedrag op een basisschool in Altena. Hij wil dat de samenleving er weet van heeft dat dit gebeurt en actie onderneemt.

Peters is dinsdag naar eigen zeggen ‘uren bezig geweest’ naar aanleiding van een incident op een basisschool. Een moeder kwam met haar zoontje naar het bureau om haar verhaal te doen over de afhandeling op school. Daar had ze geen goed gevoel bij. Uit het gesprek bleek dat het pestgedrag al langer aan de gang was.

De wijkagent zegt ook foto’s van verwondingen te hebben gezien die het slachtoffertje eerder had opgelopen. Peters wil niet zeggen om welke school het gaat. Onderwijswethouder Paula Jorritsma van Altena laat via een woordvoerster weten zich op de hoogte te stellen van de zaak.