Team Almkerk met 14.000 euro over de finish van Roparun

12 juni 2019, 13:55


Lokaal Nieuws

ALMKERK – Team Almkerk heeft het weer geflikt. Op maandag tweede pinksterdag kwamen zij over de finish van de Roparun in Rotterdam.

Het team startte zaterdag 8 juni om 11.54 uur in Parijs en kwam maandag om precies 15.00 uur over de finish in Rotterdam. In zo’n 51 uur werd de afstand van 532 kilometer door 8 lopers onder begeleiding van 4 fietsers in estafettevorm afgelegd.

Om 18 uur arriveerde het team bij Het Verlaat in Almkerk, waar zij werden onthaald door vrienden, familie en sponsors. Daar werd ook het bedrag bekend gemaakt. Maar liefst 14.000 euro zal door het team worden overgemaakt aan Stichting Roparun. Team Almkerk bedankt iedereen die, in wat voor vorm dan ook, zijn steentje heeft bijgedragen. Het team zal zich de komende periode klaar gaan maken voor Roparun 2020.