Ondernemers Werkendam: “Biesbosch op de borden langs A27”

9 juni 2019, 13:49


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Ondernemers uit Werkendam vinden het onbegrijpelijk dat de Biesbosch niet staat aangegeven op de borden langs de A27.

Bezoekers van de Brabantse Biesbosch kunnen het natuurgebied bereiken via de afslag Werkendam/Sleeuwijk van de A27, maar op de borden staat dit niet vermeld. Ondernemers uit Werkendam pleiten voor een aanpassing van het bord. Het Bedrijfs Investerings Centrum Werkendam, waarin alle ondernemers van het dorp zijn vertegenwoordigd, wil met de gemeente Altena en Rijkswaterstaat in gesprek over het aanpassen van de borden.

De ondernemers hebben er al eens aan gedacht om zelf een bord te plaatsen langs de weg. Maar de gemeente was hier geen voorstander van. Volgens Rijkswaterstaat is het aan te raden om een verzoek in te dienen om de blauwe borden langs de A27 aan te passen. De Nationale Bewegwijzeringsdienst neemt verzoeken om borden aan te passen altijd in behandeling.