Generaal Pardon! sluit theaterseizoen af in Gorinchem

8 juni 2019, 12:20


Regio Info

GORINCHEM/WOUDRICHEM – Na een turbulent en dynamisch jaar waarin energieke trainingen, voorstellingen en wedstrijden langs kwamen, sluit Generaal Pardon!, de improvisatietheatergroep uit Woudrichem en omstreken, het seizoen af met een wervelende improvisatietheatershow op 13 juni 2019.

Dit keer wordt de oversteek gemaakt naar Gorinchem. In Het Zevende Huis aan de Knipsteeg 7 worden ze gastvrij ontvangen door Helga Buitelaar in haar intieme kleine vestzaktheater. Ze hebben ‘geen idee’ wat ze gaan spelen want dat bepaalt het publiek: Op welke locatie speelt de scène zich af, wie zijn de spelers en wat gaan ze doen? Als men een scène mooi, grappig, ontroerend of hilarisch vindt, mag er een roos gegooid worden als blijk van waardering.

Freya Flach en Jonathan Perquin presenteren de avond. Jonathan zorgt ook voor de muzikale begeleiding. Wim Kruijk, Mirjam van den Bogaard, Rob Latten, Lida Hagenaars, Loes van Leeuwen, Jelle van der Linden, Albert van Buren, Martin Edelbroek en Cor Spek gaan spelen. De entree is gratis.