Grote boekenmarkt in en rond parochiezaal in Hank

6 juni 2019, 06:39


Regio Info

HANK – Op 22 en 23 juni houdt Boekbank Hank weer een grote boekenmarkt in en rond de parochiezaal aan de Kerkstraat in Hank.

De voorraad boeken wordt het hele jaar door aangevuld en onderhouden. Jong en oud kan daarom kiezen uit een breed aanbod aan leuke en interessante boeken. De boekenmarkt is op beide dagen open van 10.00 tot 15.00 uur. De opbrengst van de boekenmarkt is, zoals altijd, bestemd voor Stichting De Toren.

Basisschool De Bolderik maakt van de gelegenheid gebruik om er een aantal mooie gedichten van leerlingen van groep 7 en 8 te presenteren. De gedichten zijn gemaakt onder leiding van een dichteres Femke Reuvers van Spelen-Met-Woorden uit Breda. Dit was een onderdeel van een kunstproject. Zo hebben de kinderen weer eens op aan andere manier kennis gemaakt met woorden en taal. Behalve op de boekenmarkt zullen de gedichten ook op andere plaatsen in Hank te lezen zijn. Alle kinderen krijgen een bon voor de boekenmarkt. Zij mogen tijdens de markt een mooi boek uitkiezen.