Er waait een frisse wind door bedrijvenkring Altena

3 juni 2019, 14:03


Regio Info

ALTENA – Bedrijvenkring Altena (BKA) heeft twee nieuwe bestuursleden die aan de slag gaan met verschillende projecten die Bedrijvenkring Altena op de agenda heeft.

Daarnaast nodigt BKA ondernemers uit Altena uit om, tijdens een bedrijfslunch, kennis te maken met Bedrijvenkring Altena. Hans Waaijenberg (mede eigenaar W+N Accountants en Adviseurs) en Machiel Mol (directeur-eigenaar Mol en Roubos Makelaardij) sluiten zich aan bij het bestuur van Bedrijvenkring Altena. De twee gaan aan de slag met de verschillende projecten die BKA op de agenda heeft staan en Machiel stelt zich graag voor als nieuwe bestuursvoorzitter.

Bedrijvenkring Altena nodigt, op vrijdag 21 juni, ondernemers uit Altena uit voor een heerlijke lunch bij Schouten Europe B.V. in Giessen. De lunch wordt volledig verzorgd door Partyservice Van Den Heuvel. Er zijn geen kosten aan verbonden als u onderneemt in Altena. Tijdens de lunch kunt u kennis maken met het gehele bestuur én de leden van Bedrijvenkring Altena. Daarnaast neemt Mark Noorloos (Marketing Manager van Schouten Europe B.V.) u mee in het unieke verhaal van Schouten Europe B.V.  Aanmelden voor deze lunch kan door een e-mail te sturen naar info@bka-altena.nl.