Pas op voor malafide verkoper van pannen en messen

31 mei 2019, 09:16


Hulpdiensten

MEEUWEN – In Meeuwen probeert een malafide verkoper pannen en messen te slijten. Daarvoor waarschuwt de politie. Inmiddels is duidelijk dat de man ook in Genderen is gesignaleerd.

De man komt met zijn waar langs de deuren en rekent een veel te hoge prijs voor zijn waar. Zijn klanten weet hij te overtuigen met slimme verkooppraatjes. Of de oplichter in Meeuwen ook geslaagd is in zijn truc, heeft de politie niet bekendgemaakt.

De man is nog niet gevonden. Hij is rond de vijftig, met een gezet postuur een ‘flink gebruind gezicht’. Hij droeg een blauw overhemd en een blauwe jas. De politie vermoedt dat hij in een grijze auto rijdt; daarin zou hij in Genderen gesignaleerd zijn. De politie hoopt dat eventuele getuigen het kenteken hebben genoteerd.