Kleuters BS Oudendijk naar camping De Lievelinge

31 mei 2019, 13:16


Lokaal Nieuws

OUDENDIJK – Het jaarlijks kleuterfeest op Basisschool Oudendijk werd dinsdag 28 mei gevierd in het kampeerthema. Het schoolplein was omgetoverd tot camping ’t Oude Dijkje en daar werd de kleuters al vroeg een pakketje bezorgd.

Een bijzondere sleutel en bijgevoegde brief waaruit bleek dat dit pakketje verkeerd bezorgd was, het was bestemd voor camping De Lievelinge in Vuren. Maar waar die sleutel nu voor diende? Genoeg reden voor de kleuters om op weg te gaan naar De Lievelinge. Na een fotospeurtocht en de leukste spelletjes kwamen de kleuters de campingbaas tegen die gelukkig meer kon vertellen waar hij die bijzondere sleutel voor nodig had.

Als beloning voor het speurwerk kregen de kleuters iets lekkers en zo konden ze met een gerust hart terugkeren naar de camping op de Oudendijk. Hier hebben de kleuters de ouders verrast met een spetterend optreden en kwam de ijscoman met een ijskoude traktatie om deze feestdag in stijl af te sluiten.