Jongerenraad Going4Altena presenteert nieuw logo

31 mei 2019, 11:14


Lokaal Nieuws

ALTENA – Jongerenraad Going4Altena heeft een nieuw logo gepresenteerd. Sinds de oprichting in 2017 heeft de raad een mooie ontwikkeling doorgemaakt en daar hoort nu een nieuwe uitstraling bij.

De Jongerenraad Going4Altena is voortgekomen uit een van de icoonprojecten van de nieuwe gemeente Altena. De raad behandelt thema’s die de jeugd uit het Land van Heusden en Altena aangaan zoals drugs, straatverlichting en openbaar vervoer. Het nieuwe logo is een professionaliseringsslag ten opzichte van het oude. Het paraplu symbool is nu meer stilistisch weergeven. Ook is de gemeentelijke driekleur in het nieuwe logo verwerkt.

De jongerenraad bestaat uit een groep van twintig jonge mensen uit het Land van Heusden en Altena. De leeftijden variëren van 12 tot en met 23 jaar. Deze raad werd onlangs op 2 april door burgemeester Marcel Fränzel officieel geïnstalleerd. De raad is bereikbaar via het e-mailadres jongerenraadgoing4altena@hotmail.com of via de Facebook pagina.