Ook dit jaar geen Timmerdorp in Werkendam

29 mei 2019, 17:34


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Ook deze zomer zal in Werkendam geen Timmerdorp plaatsvinden. Vorig jaar ging het evenement ook niet door.

De stichting Timmerdorp Werkendam blijft weliswaar bestaan, mocht iemand het Timmerdorp in de toekomst nieuw leven willen inblazen. Het evenement bestond tien jaar. De laatste twee jaar is er echter een groot tekort aan vrijwilligers. Ook de bestuursleden van de stichting willen het stokje graag overdragen, maar het is niet gelukt om geschikte opvolgers te vinden.

In 2017 trok het Timmerdorp aan de Werkina 151 kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Er waren toen zo’n vijftig vrijwilligers op de been om alles in goede banen te leiden. Destijds werden op het laatste moment nog extra vrijwilligers gevonden.