Drugsdealer uit Werkendam mogelijk 6,5 jaar de cel in

29 mei 2019, 17:29


Hulpdiensten

WERKENDAM – Als het aan het OM ligt gaat een drugsdealer uit Werkendam 6,5 jaar de cel in voor drugsverkoop via het dark web.

Samen met drie andere verdachten verkocht hij xtc, ketamine, LSD, MDMA en coke via het niet meer bestaande Hansa Market, op het dark web van het internet. Toen Hansa Market door de internationale politie werd stilgelegd, stapten de drugsdealers over op een andere verkoopsite, weer op het dark web.

Om de drugs te verpakken en verstoppen maakten ze met een 3D-printer speciale make-updoosjes. Die werden in een speciaal ingerichte locatie in Werkendam gemaakt, waar ook de 49-jarige verdachte woonde. De andere twee verdachte mannen komen uit Amsterdam, de derde verdachte is een vriendin van één van de Amsterdammers.