IMS/Voltena Dames 1 presenteert trainer en selectie

28 mei 2019, 10:58


Sport Nieuws

WERKENDAM – Het vorig seizoen naar de topdivisie gepromoveerde IMS/Voltena Dames 1 heeft haar staf en selectie rond voor het komende seizoen. Met trots presenteren zij Johan van Vliet als trainer/coach.

Johan zal samen met het begeleidingsteam vorm en inhoud gaan geven aan de ambities van de speelsters van IMS/Voltena Dames 1. Na vijf seizoenen bij Volley Tilburg Dames 1 pakt Johan vol ambitie zijn rol op bij het team uit het land van Altena. “Ik kijk er enorm naar uit om samen met Debora Kadijk de trainingen te gaan verzorgen en naar de samenwerking met de rest van het begeleidingsteam en vindt daarnaast de combinatie beachvolleybal en zaalvolleybal erg interessant. Graag ga ik mede invulling geven aan de ambities van deze jonge groep spelers.”

Verder is het heel goed nieuws dat de gehele selectie van het afgelopen seizoen bij elkaar blijft. Alle speelsters, niemand uitgezonderd, kiezen ervoor om de ingeslagen weg met elkaar voort te zetten en zo mogelijk met elkaar weer een stapje omhoog te gaan. Met een groep sterke jeugd in de opleidingslijn hier vlak achter belooft het seizoen 2019-2020 een mooi seizoen te worden voor IMS/Voltena Dames 1.