Boekenverkoop bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena

28 mei 2019, 10:52


Regio Info

ALTENA – Van 1 tot en met 21 juni verkoopt de Bibliotheek boeken die nog prima een ronde meekunnen. Ook dvd’s die ‘over’ zijn in de collectie worden aangeboden.

Ben je nog op zoek naar een goed boek voor op vakantie? Of zoek je juist dvd’s voor de kinderen om ze tijdens de reis bezig te houden. Kom dan van 1 tot en met 21 juni langs op de Bibliotheekvestigingen in Hank, Nieuwendijk, Wijk en Aalburg of Woudrichem. In deze periode zijn ook de Spannende Boeken Weken. Een aantal van de boeken zijn verouderd of kunnen niet meer uitgeleend worden. Dit zijn vaak nog prima boeken om mee te nemen op vakantie of om gewoon lekker te lezen thuis.

De dvd’s zijn niet versleten, maar alleen ‘teveel’ in de collectie. Het aanbod is ruim en de prijs is klein. Een boek of dvd kost maar € 0,50, dat kun je alleen contant betalen. Kom jij lekker snuffelen tijdens deze sale? Kijk dan eerst even op bibliotheekaltena.nl/boekenverkoop2019 welke dagen de vestiging van jouw keuze open is.