Zorgplein Maaswaarden deelnemer jaarmarkt Wijk en Aalburg

27 mei 2019, 14:40


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 15 juni is er van 10.00 tot 18.00 uur de jaarmarkt in Wijk en Aalburg. Die dag is er van alles te doen en vooral te koop. Net als voorgaande jaren is locatie Wijkestein opgenomen in de route van de markt.

Dit jaar is er gekozen om het rommelmarkt-gedeelte richting Wijkestein te plaatsen. Zorgplein Maaswaarden heeft zelf zo’n 8 kramen helemaal vol met tweedehands boeken. In totaal zo’n 32 meter. Boekenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen want alle boeken zijn op deze dag vijftig eurocent per boek. Naast het enorme assortiment aan tweedehands boeken worden er ook al loten verkocht voor de grote verloting waarvan de trekking plaats vindt op vrijdagavond 4 oktober tijdens de draaiavond.

Uiteraard is er ook informatie te verkrijgen over Zorgplein Maaswaarden zelf. Op het gezellige terras bent u welkom voor een hapje en drankje. Speciaal op deze dag worden er broodjes hamburger en saté verkocht en is er koffie met een heerlijk aardbeienvlaaitje in de aanbieding.