Vrijwilligers van Altena TV en Radio A-FM trekken er op uit

27 mei 2019, 14:51


Lokaal Nieuws

HANK – De komende weken staat de agenda in Altena vol met leuke evenementen. De vrijwilligers van Altena TV en Radio A-FM trekken door de 21 kernen voor de verslaggeving hiervan. Komen wij al bij u langs?

Het seizoen van evenementen, jaarmarkten en open dagen komt er weer aan. In Altena zijn een groot aantal organisaties, clubs en verenigingen actief met de organisatie van een evenement. De vrijwilligers van RTV Altena trekken, net als voorgaande jaren, de komende weken door de gemeente Altena om diverse evenementen (live) te verslaan. Onlangs waren de radiomakers al te gast tijdens Nationale Molendag bij korenmolen ‘De Hoop’ in Veen en waren de televisiemakers bij Benederpop in Almkerk te vinden. De radiostudio staat in ieder geval tijdens Kastelendag op 2e Pinksterdag 10 juni in Dussen en op de jaarlijkse braderie op 15 juni in Wijk en Aalburg.

Altena TV gaat onder meer verslag brengen van de roeitocht van de leerlingen van het Willem van Oranje College van het Duitse Altena naar ‘ons’ Altena. Voor het doen van een aanvraag voor een live radio uitzending of het maken van een videoreportage kunt u altijd een e-mail sturen naar redactie@rtvaltena.nl. Ook nieuwstips voor de redactie zijn van harte welkom. En komt u één van de vrijwilligers met A-FM of ATV logo op de kleding ergens tegen? Spreek hem of haar gerust aan als u nieuwsgierig bent. Kijk ook op www.radioafm.nl en www.altenatv.nl voor meer informatie.