Jaarvergadering huurdersvereniging A.N.U.W.

27 mei 2019, 15:17


Regio Info

ALMKERK – Huurdersvereniging A.N.U.W. houdt dinsdag 18 juni 2019 haar jaarvergadering in Sporthal ’t Verlaat te Almkerk. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Het bestuur nodigt alle huurders van woonstichting Land van Altena uit Almkerk, Nieuwendijk, Uitwijk en Waardhuizen uit de vergadering bij te wonen. Op deze avond komen de volgende zaken aan de orde: Jaarverslag, verslag penningmeester en samenwerking met andere huurdersverenigingen in het Land van Altena.

Jaap van Leeuwen van de Woonbond geeft aansluitend een presentatie over de komende energie transitie. Na de presentatie is gelegenheid om vragen over dit item te stellen. De vergadering wordt afgesloten met een informeel samenzijn onder het genot van een drankje.