Glansrijke winst voor ACKC in Rotterdam

27 mei 2019, 14:13

Sport Nieuws

ALMKERK/ROTTERDAM – Het ACKC/Bakertillyteam ging op bezoek bij THOR in Rotterdam. Al snel wist ACKC een voorsprong van 0-4 te bereiken. In de slotfase van de eerste helft ging het wat beter lopen en was er bij rust een 4-10 voorsprong.

Na rust was er een wat effectiever spelend ACKC te zien en kon de voorsprong gemakkelijk worden vergroot naar 6-16 halverwege. Coach Den Hartog kon weer diverse reserves inbrengen voor wat speelminuten. ACKC scoorde er lustig op los en liep steeds verder uit. De ACKC/Bakertillyformatie toonde aan dat er kampioensaspiraties zijn en promotie naar de 2e klasse wil afdwingen. Uiteindelijk werd er glansrijk gewonnen met als einduitslag 9-22.

Er zijn nog twee wedstrijden te gaan. Zaterdag 1 juni komt, tijdens de laatste thuiswedstrijd, Olympia uit Spijkenisse op bezoek en zullen er diverse activiteiten zijn op sportpark ‘de Alm’. Aanvang van de wedstrijd is 15.30 uur.