Be-Ready kampioen in de vierde klasse C

27 mei 2019, 14:17


Sport Nieuws

HANK – Be-Ready is er in een wedstrijd bij directe concurrent RFC in geslaagd om de titel in de vierde klasse C te pakken. Be-Ready stond drie punten voor op RFC en had ook een beter doelsaldo. Alleen een overwinning van meer dan 2-0 kon RFC de titel bezorgen. Het werd 1-0.

De thuisploeg kwam desondanks wel op een snelle 1-0 voorsprong in Raamsdonkveer. Jan Mertens kopte RFC na een kwartier spelen op 1-0. Die stand bleef heel lang op het scorebord staan. De thuisploeg kreeg vervolgens ook twee rode kaarten via Robbert van Hoek en Joost Blom, waarna Be-Ready de titel bijna niet meer kon ontglippen.

Be-Ready verloor het duel uiteindelijk met 1-0 en dat bleek genoeg voor de titel. De club uit Hank speelde 40 jaar geleden voor het laatst in de derde klasse.