Veelzijdige seizoensafsluiting dichterspodium

24 mei 2019, 17:50


Regio Info

WERKENDAM – Op dinsdag 4 juni wordt in Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2 in Werkendam het seizoen van het dichterspodium afgesloten. Van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur bent u van harte welkom.

Georgos Lazakis is dichter van de maand en is geboren in Gorinchem. Als docent en woordkunstenaar weet hij op (inter)nationale podia vooral jongeren te bereiken en de problemen van vandaag te vertalen naar hun wereld en hun uitdagingen. Muziek is er van Teus de Bruin en Michel Tent. Zij vormen samen het duo TeeBeeBrown en friends. De muziek is het best te omschrijven als ‘Blues in je Moerstaal’. De zelfgeschreven veelal autobiografische nummers worden met anekdotes aan elkaar gepraat. Zij treden twee keer op.

Voor het Open Podium zijn de prijswinnende dichters van De Gorcumse Literatuurprijs 2019 uitgenodigd. Daarnaast zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden bij Marcel Vaandrager. Kijk voor meer informatie en/of het volledige programma op www.nederlandsdichterspodium.nl.