Laureatenconcert in het Jacoba Cultuurhuis

24 mei 2019, 12:02


Regio Info

WOUDRICHEM – Op zaterdag 15 juni is het volgende concert in het Jacoba Cultuurhuis met als titel ‘Het beste van het beste’.

De drie beste (internationale) masterstudenten van het Tilburgs conservatorium 2019, te weten Jeanine Melis (viool), Mickael Luis Rodrigues (gitaris/componist) en Nuno Silva (saxofonist) komen spelen. Elk jaar selecteert het Tilburgs conservatorium de beste masterstudenten uit de eindexamens. Deze laureaten krijgen een aantal concerten aangeboden en komen dit keer ook in Woudrichem. De laureaten zullen in samenwerking met een aantal mede-studenten een divers programma laten horen met o.a. werk van Bach, Villa Lobos en Keuris.

Naast het concert zal er in samenwerking met de Woudrichemse kunstgalerie Des Amis weer een mini-expositie worden ingericht. Ditmaal rondom de Duitse schilder Peter Kuckei. Zijn ‘lyrisch abstracte werken’ worden door de kijker ervaren als een landschap. Niet een landschap in de letterlijke zin van het woord maar als een landschap van het innerlijk. Een reflectie van de emotie, de stemming van de schilder. U kunt deze avond dus genieten van 3 mini-concerten in één concert en een kleine tentoonstelling van werken van Peter Kuckei.

De kapel is vanaf 19.30 uur geopend. Het concert start om 20.00 aan de Molenstraat 2 in Woudrichem. De toegang is € 15 (inclusief koffie / thee en wijn na afloop van het concert). Het aantal plaatsen is beperkt, dus het is verstandig om vooraf te reserveren via info@jacobacultuurhuis.nl. Voor meer informatie over het programma kijkt u op www.jacobacultuurhuis.nl