Zaterdag 25 mei openstelling Fort Giessen

20 mei 2019, 12:47


Regio Info

GIESSEN – Fort Giessen is gedurende de zomermaanden op de laatste zaterdagen van de maand opengesteld voor bezoekers. Het prachtig gerestaureerde Fort opent haar poorten op zaterdag 25 mei van 12.00 tot 16.00 uur.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Er zijn schitterende exposities over de geschiedenis van het Fort en onze streek tijdens Wereldoorlog I en over de natuur van ons mooie Altena.

Ook kunt u in diverse films de restauratie van het fort en de rol van de forten van Altena in de Nieuwe Hollandse Waterlinie bekijken. Verder kunt u wandelen over het Fort en genieten van de voorjaarsflora. Of met een trekpontje de fortgracht oversteken naar het educatie-park over WOI.

Locatie: Fort Giessen, Giessensesteeg Giessen. Openstelling: 25 mei 12.00 – 16.00 uur. De toegang is gratis.