Bezoek het Mama Café in Sleeuwijk

19 mei 2019, 15:17


Regio Info

SLEEUWIJK – Ben je zwanger of net bevallen? Dan is woensdag 5 juni een goede dag om het MamaCafé in Sleeuwijk te bezoeken.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je lekker bijkletsen met andere (aanstaande) moeders. Elke maand zijn er wisselend verschillende deskundigen aanwezig (bijvoorbeeld een verloskundige, kraamverzorgster, babycoach of draagconsulent) bij wie je geheel vrijblijvend terecht kunt met vragen. Daarnaast organiseert men regelmatig een activiteit of een thema.

Op 5 juni komt EHBO Vereniging Sleeuwijk langs om uitleg te geven over de ins en outs rondom EHBO bij kinderen en baby’s. Daarnaast komt Styliste Myrna de Zeeuw van Creattude Stijl inZicht langs om te kijken naar beauty en welzijn, stijl- en kleuradvies. Je bent van harte welkom van 9.30 tot 11.30 uur bij Lunchroom ‘n Tikkie Anders in Sleeuwijk.