LTV Almkerk maakt zich zorgen over toekomstige accommodatie

17 mei 2019, 17:42


Lokaal Nieuws

ALMKERK – Het bestuur van tennisvereniging LTV Almkerk maakt zich zorgen over de toekomstige accommodatie van de vereniging. LTV Almkerk is nu nog gevestigd op de plek waar de brede school moet komen.

De bedoeling is dat het gebouw vanaf het schooljaar 2021-2022 in gebruik genomen wordt. Volgens voorzitter Arend-Jan Kant is voor de tennissers nog geen alternatief gevonden. De tennisvereniging heeft tot 2021 een huurovereenkomst met de gemeente. Mogelijk kan LTV Almkerk naar de Sportlaan verhuizen, maar volgens Kant zijn er ook plannen voor een groot nieuw sportpark in Almkerk.

Een woordvoerder van de gemeente Altena laat namens wethouder Peter van der Ven weten dat de tennisvereniging naar de Sportlaan zou kunnen verhuizen, maar de vraag is of dat opweegt tegen de komst van een nieuw sportpark in Almkerk. Van der Ven wil snel om tafel met de tennisvereniging om andere oplossingen te bespreken.