Altena Prom 2019 voor alle eindexamenleerlingen

10 mei 2019, 10:49


Regio Info

SLEEUWIJK – Op donderdag 23 mei vindt het Altena Prom plaats in de Xinix te Nieuwendijk, voor alle eindexamenleerlingen van het Altena College uit Sleeuwijk.

Na twee weken hard blokken zitten hun examens erop en is het tijd voor een feestje. In hun mooiste (gala)kleding arriveren de leerlingen bij de rode loper in een zo origineel mogelijk voertuig. Van oldtimers en sportwagens tot bakfietsen; alles is voorbij gekomen tijdens de afgelopen drie edities, vaak met een apetrotse ouder als chauffeur.

De stoet voertuigen zal rond 19.00 uur over de Rijksweg en via het Dijkje aan komen rijden. Op deze route zal de rotonde bij het viaduct en de Doornseweg zoveel mogelijk vrij gehouden worden. U bent van harte uitgenodigd om de stoet te bekijken. Gelieve zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Parkeren kan eventueel bij het winkelcentrum in Nieuwendijk. Het Altena College wenst de examenkandidaten een gezellig feest en uiteraard goede examenresultaten toe.