Half dozijn medailles voor masters Biesboschzwemmers

8 mei 2019, 18:29


Sport Nieuws

WERKENDAM/AMERSFOORT – In het vorig jaar geopende zwembad Amerena te Amersfoort hebben zes leden van de Biesboschzwemmers deelgenomen aan de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen 2019 lange baan (ONMK2019lb).

In totaal kwamen de zes zwemmers tot 27 persoonlijke en twee estafette starts. De oogst na drie en een halve dag zwemmen was één gouden en vijf zilveren medailles. Daarnaast werd er nog één Brabantse masters record gezwommen, elf masters clubrecords en dertien persoonlijke records.

Voor de masters is de eerste volgende wedstrijd in het pinksterweekend, dan staat de derde wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel op het programma. De wedstrijd wordt gehouden in Veldhoven en traditioneel begint deze wedstrijd rond koffietijd ’s morgens.