Unieke Mudrun door de weilanden en sloten van Altena

6 mei 2019, 21:40


Regio Info

ALMKERK – Op 1 juni 2019 organiseert jongerencentrum De Pomp de enige echte Mudrun van Altena. Een run van ruim 2 km met diverse obstakels, dwars door weilanden, sloten en over modderig terrein.

Deze mudrun is georganiseerd door een enthousiaste groep medewerkers van De Pomp met als doel om op een sportieve manier geld op te halen voor de uitbreiding en verbouwing van het jongerencentrum in Almkerk. YFC Altena is bijna 50 jaar actief in de regio. Vanwege de flinke groei van het aantal bezoekers van het jongerencentrum aan de Sportlaan in Almkerk bestaat al een aantal jaar het plan om het huidige pand, dat in 2013 is geopend, uit te breiden om de jongeren uit Altena (en omgeving) meer ruimte te bieden.

Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen met de mudrun. Het is aan de deelnemers zelf om te bepalen of ze het parcours per run één keer afleggen of zelfs meerdere keren. Om 11.00 uur, 13.30 en om 15.00 start er een run. De start en finish zijn op het terrein van René Schutte Hoveniersbedrijf aan de Broekgraaf 4 te Almkerk. Uiteraard wordt er ook voor catering gezorgd en ook aan de kinderen is gedacht met o.a. een mini-mudrunbaan en een springkussen. Meer informatie en inschrijven kan via www.mudrunaltena.nl.