Matthews Southern Comfort ‘Like a Radio’

6 mei 2019, 21:57


Regio Info

DUSSEN – Op donderdag 16 mei komt dé Iain Matthews naar kasteel Dussen voor een optreden met zijn Matthews Southern Comfort.

Deze band vertegenwoordigt zowel het verleden als het heden en weet op prachtige wijze de klassieke MSC nummers nieuw leven in te blazen, zodat ze naadloos aansluiten bij het nieuwe repertoire. Zoals dat van het laatste album ‘Like a Radio’. Zanger/gitarist Matthews timmert al jaren aan de muzikale weg. Met Matthews Southern Comfort brak hij in 1970 door met de wereldhit ‘Woodstock’. Hij vervolgde zijn carrière zowel solo als met diverse andere artiesten, maar MSC kwam altijd weer in beeld. In 2010 bracht de band het album ‘Kind of New’ uit en in 2017 ‘Like a Radio’, in de bezetting van BJ Baartmans, Bart de Win en nieuwkomer Eric Devries.

De aanvang van de avond is 20.00 uur. De entree is € 10,- en reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl. In het kasteel is alleen contante betaling mogelijk, er kan niet worden gepind.