Kom meer te weten over Pijlgifkikkers

5 mei 2019, 10:19


Regio Info

WOUDRICHEM – Pijlgifkikkers zijn een familie van kikkers. Pijlgifkikkers zijn door hun felle kleuren en de bijzondere vorm van broedzorg een van de bekendste groepen van kikkers.

Dendrobatidae Nederland, Werkgroep midden Nederland, houdt op donderdag 23 mei vanaf 19.30 uur een gezellige avond voor belangstellenden die een paludarium in willen richten. Om te beginnen is natuurlijk het doel van de paludarium van groot belang. Wordt het een showbak, een kweekbak of een opkweekbak? Komt er een waterpoeltje of misschien zelfs wel een watervalletje in en welke overige materialen zijn te gebruiken?

Aan de hand van de nodige foto’s en voorbeelden hoopt de werkgroep op alle vragen een antwoord te kunnen geven. In verband met het beperkte aantal plaatsen is het wel noodzakelijk om je aan te melden via werkgroepmiddennederland@gifkikkerportaal.nl. De entree bedraagt 3 euro en de locatie is Terrafauna aan de Oudendijk 14a in Woudrichem.