Boksclinic in Jongerencentrum De Pomp met Joop Gottmers

4 mei 2019, 00:30


Regio Info

ALMKERK – Op zaterdag 11 mei gaan de stoelen en banken aan de kant en wordt ‘De Pomp’ een echte boksring. Deze avond komt Joop Gottmers (opnieuw) naar ‘De Pomp’ om een professionele (kick)boksclinic te verzorgen.

Als professioneel uitsmijter, Europees kickbokskampioen en drugshandelaar kende Joops leven vele extreme hoogte- en dieptepunten tot zijn levende radicaal veranderde. Zijn verhaal is ronduit indrukwekkend en de moeite waard om bij aanwezig te zijn! Sportieve kleding is geen verplichting maar natuurlijk wel handig. De zaal gaat om 20.00 uur open.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Voor meer informatie: www.depomp.com.