1000-soortendag in de Biesbosch

3 mei 2019, 23:07


Regio Info

WERKENDAM/DORDRECHT – Op 25 mei staat de jaarlijkse 1000-soortendag gepland met volop doe-activiteiten in dit prachtige natuurgebied.

Ga op 1000-soortendag naar de Biesbosch en doe mee met een van de vele tel-activiteiten die deze dag worden georganiseerd: van insecten en libellen tellen tot wilde planten in kaart brengen of waterdiertjes zoeken. Stap op de fiets of wandel mee, onderweg tel je samen met de gids de soorten die je tegen komt. De waarnemingen die tijdens deze tochten worden gedaan, worden meegenomen in de totaalscore van de week van 25 mei 2019 t/m 3 juni 2019.

Ook als je geen ervaring hebt ben je welkom. Kleed je wel op het weer, trek je wandelschoenen aan en smeer je in met zonnebrandcrème. Vergeet ook niet je verrekijker en/of fotocamera mee te nemen! Let op: het startpunt is in Dordrecht aan de Oude Veerweg. Meer informatie is te vinden bij Staatsbosbeheer op www.staatsbosbeheer.nl.