Rommelmarkt Sleeuwijk op zaterdag 11 mei

2 mei 2019, 07:19


Regio Info

SLEEUWIJK – Op zaterdag 11 mei wordt voor de 25ste keer de rommelmarkt van de Hervormde Gemeente Sleeuwijk georganiseerd. Deze gezellige markt vindt plaats in en om de Koren-aar naast de Hervormde Kerk en duurt van 8.00 tot 14.00 uur.

Wie de markt komt bezoeken zal een uitgebreid assortiment aan spullen aantreffen. Denk bijvoorbeeld aan: speelgoed, boeken, schilderijen, glaswerk, lampen, apparatuur, kleine meubels, serviesgoed, huishoudelijke artikelen, bloempotten, antiek, kleding, tassen en sieraden, maar ook groenten, fruit en planten. Alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Niet weg te denken op deze rommelmarkt is de enveloppenkraam. Hier zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen.

Ook kunt u een gokje wagen bij het raden van de opbrengst van de rommelmarkt of bij het raden van de waarde van de gevulde boodschappenmand. Naast dit alles is er ook volop eten en drinken te verkrijgen. Kom op 11 mei gezellig een kijkje nemen. U bent van harte welkom.