Marianne Vos KidsToertocht

2 mei 2019, 18:41


Regio Info

ALMKERK – Waan jezelf in de wereld van Marianne Vos en fiets op woensdag 8 mei zélf de Marianne Vos KidsToertocht.

De tocht is speciaal voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 of voor kinderen die zijn aangesloten bij een wielerclub en vallen onder de jeugdcategorie 8 tot en met 14 jaar. Je hoeft niet heel goed te kunnen fietsen, want je mag mee doen op je gewone fiets of je racefiets meenemen.

Tussen het fietsen door is er ook nog voldoende vertier. Men zorgt natuurlijk voor wat lekkere hapjes en limonade. En je mag Marianne alle vragen stellen die je wilt tijdens de speciale Kids Persconferentie. Alle informatie is te vinden op www.mariannevoswielerfestival.nl. De locatie van deze activiteit is het gemeentehuis in Almkerk van 14.00 tot 17.00 uur.