Boerenerfdag 2019 bij Melkveehouderij Hank

1 mei 2019, 07:34


Regio Info

HANK – Ook dit jaar vindt er weer een Boerenerfdag plaats. Op 24 augustus is iedereen welkom bij Melkveehouderij Hank van familie De Gouw in Hank.

Bartje en Carla de Gouw hebben daar een melkveebedrijf met 90 roodbonte koeien en 50 stuks jongvee. Het is een echt gezinsbedrijf: ook de kinderen Dirk, Koen en Lars helpen regelmatig mee op de boerderij. Het belooft weer een leerzame en gezellige Boerenerfdag te worden. Kom 24 augustus dus vooral een kijkje nemen aan de Kalversteeg 1 in Hank.

De Boerenerfdag is een jaarlijks terugkerend evenement, dat ongeveer een kleine 3.000 bezoekers trekt. Ieder jaar stelt een agrarisch bedrijf zich beschikbaar om gastbedrijf te zijn voor de Boerenerfdag. Volg Puur uit Altena op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuws rondom de Boerenerfdag Puur uit Altena is een samenwerking tussen ZLTO Altena Biesbosch, ANV Altena Biesbosch en de Streekproducenten en heeft als doel boeren en burgers uit Altena dichter bij elkaar te brengen.