Swingend door de bocht in Dussen

29 april 2019, 18:58


Regio Info

DUSSEN – Op zondag 19 mei organiseert het Dussens Smartlappenkoor ‘Uit Volle Borsten’ een swingend korenfestival.

Café de Bocht is de thuislocatie van dit koor. In de feesttent naast de Bocht wordt u getrakteerd op een uitgebreid programma van 4 verschillende koren. Van levensliederen tot Pop, van muzikaal spektakel op trompet, gitaar of accordeon tot een sfeervolle mix van dit alles. Vele muziek genres komen aan bod.

Smartlappenkoor ‘Uit Volle Borsten’ zal uiteraard optreden gesteund door de gastkoren; Meidenkoor Woest Genoegen uit Hank, Popkoor Hugo uit Woudrichem, het Ratjetoekoer, Acoustic band Sway en de Bloasmiesen.

De swingende opening zal plaats vinden om 13.00 uur, de toegang is gratis. Locatie: Café de Bocht, Dorpsstraat 42 te Dussen.